Yritys

Motonet korjaamo Pamex

Autokorjaamo Pamex aloitti toimintansa vuonna 1994 Lappeenrannan Ratakadulla. Korjaamo muutti uusiin suurempiin toimitiloihin Ajurinkadulle 4.10.2004 (Eteläkadun alkupäässä) ja samalla laajensimme palveluitamme. Samassa kiinteistössä Ajurinkadulla sijaitsee Motonet ja Saimaan Autokatsastus.

Pamex tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista huolto- ja korjauspalvelua henkilö- ja pakettiautollesi.

Voit myös tilata katsastushuollon meiltä, jolloin katsastamme autosi puolestasi, sekä teemme tarvittavat huollot. Saatavillasi on myös yksi Suomen laajimmista varaosavalikoimista Pamexin asentamana.

Korjaamo jossa takuu säilyy

Meillä asioidessasi uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. Autokorjaamo Pamex on Motonet korjaamo ja siksi hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamoille.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Tyytyväisimmät asiakkaatMotonet korjaamo Pamexille myönnettiin Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatti vuonna 2015. Asiakaskyselyssä haastateltiin 550 satunnaisesti poimittua henkilöä Lappeenrannassa. Sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan. Avaa sertifikaatti tästä: AD-Autokorjaamo Pamex A4-sertifikaatti

Bosch Injection Systems Partner

BIS

Motonet korjaamo Pamex on Bosch BIS (Bosch Injection Systems) Partner. Nykyaikaista testilaitteistoa käyttäen BIS -ohjelman koulutetut asentajat takaavat luotettavan palvelun korjaamolla, oli kyseessä sitten perinteisempi mekaaninen vika tai ruiskutusjärjestelmän, moottorinohjauksen tai antureiden vikatilanne. Avaa kuva sertifikaatista klikkaamalla tästä.