Autokorjaamo Pamex

Huollamme/korjaamme vuosittain noin 7500 autoa!

Autokorjaamo Pamex aloitti toimintansa vuonna 1994 Lappeenrannan Ratakadulla. Korjaamo muutti uusiin suurempiin toimitiloihin Ajurinkadulle 4.10.2004 (Eteläkadun alkupäässä) ja samalla laajensimme palveluitamme.

Nyt täyden palvelun Autokorjaamo Pamex sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 17, 53550 Lappeenranta

Pamex tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista huolto- ja korjauspalvelua henkilö-, paketti- ja matkailuautolle, max 5 200kg.

Voit myös tilata katsastushuollon meiltä, jolloin katsastamme autosi puolestasi, sekä teemme tarvittavat huollot. Saatavillasi on myös yksi Suomen laajimmista varaosavalikoimista Pamexin asentamana.

Tule ja anna autollesi parasta mahdollista huoltoa takuu säilyttäen ja nauti todistetusti hyvästä palvelustamme – teemme huollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin.

Tervetuloa pitkistä asiakassuhteistaan tunnettuun Pamexiin, täyden palvelun autokorjaamotaloon!

Korjaamo jossa takuu säilyy

Meillä asioidessasi uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Pamexille on myönnetty Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatti vuonna 2015, 2016, 2017 ja 2018. Asiakaskyselyssä haastateltiin 550 satunnaisesti poimittua henkilöä Lappeenrannassa. Sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan. Autokorjaamo Pamex sertifikaatti

Bosch Injection Systems Partner

Autokorjaamo Pamex on Bosch BIS (Bosch Injection Systems) Partner. Nykyaikaista testilaitteistoa käyttäen BIS -ohjelman koulutetut asentajat takaavat luotettavan palvelun korjaamolla, oli kyseessä sitten perinteisempi mekaaninen vika tai ruiskutusjärjestelmän, moottorinohjauksen tai antureiden vikatilanne.

 

Luotettava

Luotettava

Pidämme autosi takuun voimassa

Ammattitaitoinen

Ammattitaitoinen

Edullisempi vaihtoehto merkkihuollolle

Rahoitus

Rahoitus

Meiltä myös huoltorahoitus

Matka jatkuu

Matka jatkuu

Sijaisauto huollon ajaksi